top of page

METCO TÜRKİYE'ye KAZANDIRMAYA DEVAM EDİYOR


Türkiye'nin ilk "Yerli, Milli ve Helal Sert Jelatin Kapsül" tesisinin kurulması hazırlıklarına başlamış olup, devletin sağlamış olduğu Cazibe Merkezleri Programı (CMP) teşvik sistemi çerçevesinde teknoloji transferi dahil olmak üzere yıllık 6 Milyar kapasiteli yeni tesisi Kanada - Hindistan JV olan SAFRROY firmasıyla beraber çalışmalarına başlamıştır. Tüm fizibilite çalışmaları tamamlanmış olup yatırımın Malatya ilinde bulunan 1nci OSB - Yeşilyurt bölgesinde yapılması planlanmaktadır.

1986 yılından itibaren inşaat sektörüne her dönemde yeni ürün ve sistemlerle ismini kabul ettirmiş olan METCO İnşaat ve Dış Ticaret Şti. aşağıdaki çözüm ortaklarından bazıları ile yıllardır işbirliğini korumuştur. Her geçen yıl tecrübesine, iş ve çözüm ortaklarına yenilerini ekleyen METCO bu sayede gücüne güç katarak TÜRKİYE'ye SERT JELATİN KAPSÜL TESİSİNİ Türkiye Devletinin eşi görülmemiş teşvik desteği programı ile kazandırmak için faaliyete geçerek kendi iş hayatını taçlandırmaktadır. METCO yapacağı bu yatırımla yıllık 14.000.000 €'luk ithalatın ikamesini sağladığı gibi yıllık 1.000.000 € ihracatını da gerçekleştirecektir. Proje kendini 3-4 yıl gibi bir sürede amorti etmesinin yanı sıra direkt ve endirekt olmak üzere yaklaşık 300 kişiye de iş imkanı sağlayacaktır.

METCO Construction and International Trading Co. is acting in local and international market since1986 . METCO has fulfilled numerous projects with its proven name both in Turkey and abroad. With its well known name, METCO has constructed strong relationships with the solution partners over decades. METCO is being prepared to be crowned own experiences and relations with a precious project for Turkey with the unprecedented investment incentives apportunity of Turkish government. The " HARD GELATIN CAPSULE (HGC)" investment project will offset 14.000.000 €/year valued of the import of Turkey's HGC with 4 Billion/year HGC.

Daha fazla bilgi için:


bottom of page